Lisakindlustus 0,00 

(sisaldab 22% käibemaksu)

Back to products
Kuldplaat UBS 100g 8695,75 

(0% käibemaksuga toode)

tk

925/hõbetäringute komplekt Heimerle + Meule 81g

Tootekood: 81016328

Investeeri mainekasse ja puhtasse hõbedasse Heimerle + Meule 81g hõbeplaadi kujul. Toodetud kõrgeima täpsuse ja kvaliteediga, see 99.99% puhtusastmega plaat on suurepärane valik pikaajaliseks investeeringuks.

279,61 

(sisaldab 22% käibemaksu)

tk

Ostame: 86,01 
Laadimine...
Spread:

Laos

Laos

Heimerle + Meule hõbetäringute komplekt on valmistatud Saksamaa vanima väärismetallide tootja poolt, kes on tuntud oma kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest. Plaat koosneb 99.99% puhtusastmega hõbedast ning on toodetud äärmise täpsuse ja hoolega. Heimerle + Meule hõbedased investeerimisplaadid on loodud ühendamaks esteetilise ilu ja kindla investeeringu. Tootmine toimub vastavalt kõrgeimatele standarditele, kasutades täielikult taaskasutatud materjale, mis rõhutab ettevõtte pühendumust keskkonnasõbralikkusele.

Iga hõbeplaat on selgelt märgistatud tootja nime, kaalu ja puhtusastmega, mis kinnitab selle autentsust ja kvaliteeti. See on ideaalne valik investoritele ja kogujatele, kes otsivad pikaajalist väärtust ja kindlust. Heimerle + Meule hõbeplaadid on suurepärane lisa igale väärismetallide kollektsioonile ning sobivad investeeringuks neile, kes hindavad jätkusuutlikkust ja usaldusväärsust. Plaat on pakendatud turvalisse ümbrisesse, mis tagab selle sisu pikaajalise säilimise ja kaitse.

Meie müüme

Väärismetallide soetamine aitab riske hajutada ja vara säilitada.

Kuna väärismetallide hind on aja jooksul kasvanud, on see hea viis oma vara suurendamiseks.

SOOVID ALUSTADA INVESTEERIMISEGA

AGA EI TEA KUST ALUSTADA?